img (6).jpg

Un băiețel în vârstă de numai 11 luni, din București, a murit răpus de o formă severă de gripă, noaptea trecută, la Spitalul Grigore Alexandrescu.

Cu numai câteva ore înainte, mama micuțului a lansat pe o rețea de socializare un apel disperat pentru ca oamenii să doneze sânge pentru fiul ei care fusese infectat cu o formă severă a virusului gripei de tipul A.

Citește și Astăzi mi-am trimis copiii la școală cu măști de protecție. Fiică' mea: ''Mami, o să râdă toți de mine!'', Frate'su: "Daaa..."

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Din nefericire, noaptea trecută, micuțul Ayan s-a stins din viață, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Citește și Rujeola se extinde în Prahova! Avertismentul medicilor

Vestea că bebelușul a fost răpus de boala severă a îndurerat zeci de mii de oameni care sperau ca micuțul să fie salvat dacă oamenii vor dona sânge.

Citește și Primul prahovean răpus de gripă! Care sunt principalele simptome

'Zbor lin ingeras mic! Dumnezeu sa va intareasca sa treceti peste aceasta pierdere enorma', a scris Anamaria.

Detalii pe observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.