fbpx

hota-dambovita.jpg

Spargerea a fost dată sâmbătă după-amiază, în localitatea Tărtășești, unde generalul Toma Zaharia are o vilă. Patru indivizi au sustras mai multe bunuri, în timp ce proprietarul era plecat de acasă. Câteva ore mai târziu, hoții au fost depistați în București. Cei patru aveau asupra lor bunurile furate, dar și bilete de avion ca să ajungă în Portugalia.

Polițiștii din Dâmbovița au fost în alertă, ieri, după ce au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns într-o locuință pe raza localității Tărtășești, din Dâmbovița. Este vorba despre casa generalului Toma Zaharia, fost secretar de stat în MAI în mandatul lui Adrian Năstase.

Câteva ore mai târziu,polițiștii din Dâmbovița, în colaborare cu polițiștii Sectorului 1 București, au identificat patru bărbați, bănuiți de furtul din locuința situată pe raza localității Tărtășești.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cei în cauză au fost depistați pe raza municipiului București, iar asupra lor au fost găsite bunurile susceptibile a fi sustrase”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Cei patru bărbați, care se pregăteau să zboare spre Portugalia, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Aceștia au reușit să sustragă din locuință mai multe bunuri, bijuterii din aur, ceasuri și bani. Cazul este instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Dâmbovița, de la Secția 12 Tărtășești și de la Poliția Răcari.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg