fbpx

iarna_zapada_1_650x435_13660000.jpg

Meteorologii au anunţat cum va fi vremea la începutul lunii februarie, ultima lună de iarnă, mai exact pe perioada 14 ianuarie - 11 februarie 2019.

Potrivit meteorologilor, vremea la începutul lunii februarie va fi mai caldă decât normalul perioadei, mai ales în sud-estul ţării.

14 – 21 ianuarie 2019

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în nord-estul și în sudvestul extrem al țării și ușor mai coborâte în sud-estul teritoriului. 

21 – 28 ianuarie 2019

Temperaturile medii se vor situa ușor peste cele normale pentru această perioadă în sudul și sud-estul țării și vor fi apropiate de mediile climatologice ale intervalului în rest. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în jumătatea sudică a teritoriului.

20 ianuarie – 4 februarie 2019

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile extracarpatice și în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în rest. 

4 – 11 februarie 2019

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de normele climatologice specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în regiunile sudice, estice și de sud-est și apropiat de cel normal al perioadei în rest, potrivit ANM.

sursa: meteoromania.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg