barbat-gasit-mort-intr-o-lada-frigorifica-in-comuna-galda-de-jos-din-alba.jpg

Caz şocant în localitatea Galda de Jos, judeţul Alba. Cadavrul unui bărbat de 71 de ani a fost găsit în lada frigorifică din locuința sa. 

Din primele informaţii, se pare că acesta a fost pus acolo de către fiul său, în varstă de 39 de ani.

Tânărul le-a declarat politiștilor că l-a găsit pe tatăl său decedat, a intrat în panică și l-a pus în congelator.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe cadavru nu au fost identificate urme de violenţă.

Mâine, va fi efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții bărbatului.

Tânărul de 39 de ani a fost reţinut de poliţie, fiind acuzat de profanare de cadavre. Cercetarile sunt continuate în aceast caz.

sursa: libertatea.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.