PTgwMCZoYXNoPWE4NjZjMDBlNDNkMTZkNjM4MTM3MDYwMTE4ZTZiYTQz.thumb.jpg

Polițiștii gălățeni i-au luat urma fugarului, după ce acesta profitase de neatenția lor și fugise pe geamul toaletei de la secția unde fusese reținut.

Suspectul a invocat faptul că îi este rău şi a fost dus la toaletă, de unde ar fi fugit pe geam.

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, bărbatul care a evadat din arestul Poliţiei, a fost depistat, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 04.00, în comuna Gemenele din judeţul Brăila, în casa unui prieten. El a fost încătuşat şi încarcerat.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul în vârstă de 38 de ani, din comuna Barcea, judeţul Galaţi, e evadat joi. Fusese reţinut de poliţişti întrucât pe numele său era emis un mandat de arestare europeană emis de autorităţile judiciare din Austria care-l cercetează pentru comiterea mai multor furturi. 

PTgwMCZoYXNoPWE4NjZjMDBlNDNkMTZkNjM4MTM3MDYwMTE4ZTZiYTQz.thumb.jpg

sursa digi 24


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.