fbpx

doliu-ipj-dambovita.jpg

Agentul șef principal de poliție Ion Păun, criminalist în cadrul Poliției Orașului Titu, s-a stins din viață, miercuri seară, după ce, marți, i-a venit rău în timp ce se afla la serviciu. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a decedat la spital, din cauza unui accident cerebral vascular major.

Agentului șef principal de poliție Ion Păun, criminalist în cadrul Poliției Orașului Titu, i-a venit rău în birou, marți dimineață, în jurul orei 09.00, după ce a revenit de la o cercetare la fața locului în urma unui accident rutier.

Polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Psihiatrie - Prof Dr Alexandru Obregia-București. Miercuri noapte, în timp ce se afla la spital, agentul șef principal de poliție s-a stins din viață, din cauza unui accident vascular cerebral major.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția a anunțat că în cauză a fost întocmit un dosar privind accidentul de muncă. Agentul șef principal a fost încadrat în poliție în 1997, iar la Poliția Orașului Titu își desfășura activitatea din anul 2000. 

„Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița adresează sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate a colegului nostru. De asemenea, ne exprimăm recunoștința și respectul pentru cel care a slujit legea și comunitatea și care, de fiecare dată, și-a îndeplinit cu profesionalism atribuțiile de serviciu”, a anunțat IPJ Dâmbovița. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg