doliu-ipj-dambovita.jpg

Agentul șef principal de poliție Ion Păun, criminalist în cadrul Poliției Orașului Titu, s-a stins din viață, miercuri seară, după ce, marți, i-a venit rău în timp ce se afla la serviciu. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a decedat la spital, din cauza unui accident cerebral vascular major.

Agentului șef principal de poliție Ion Păun, criminalist în cadrul Poliției Orașului Titu, i-a venit rău în birou, marți dimineață, în jurul orei 09.00, după ce a revenit de la o cercetare la fața locului în urma unui accident rutier.

Polițistul a fost transportat de urgență la Spitalul Clinic de Psihiatrie - Prof Dr Alexandru Obregia-București. Miercuri noapte, în timp ce se afla la spital, agentul șef principal de poliție s-a stins din viață, din cauza unui accident vascular cerebral major.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliția a anunțat că în cauză a fost întocmit un dosar privind accidentul de muncă. Agentul șef principal a fost încadrat în poliție în 1997, iar la Poliția Orașului Titu își desfășura activitatea din anul 2000. 

„Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița adresează sincere condoleanțe și profundă compasiune familiei îndurerate a colegului nostru. De asemenea, ne exprimăm recunoștința și respectul pentru cel care a slujit legea și comunitatea și care, de fiecare dată, și-a îndeplinit cu profesionalism atribuțiile de serviciu”, a anunțat IPJ Dâmbovița. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.