fbpx

gripa_82890100.jpg

Este vorba despre patru bărbați și o femeie, doi dintre aceștia nefiind depistați cu vreo altă afecțiune care ar fi putut da complicații în cazul gripei.

Medicii avertizează că nu este de glumit cu gripa, pacienții fiind sfătuiți să meargă la cabinetele medicale, imediat ce apar primele semne.

Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, primul deces s-a înregistrat chiar în prima zi a anului, la un bărbat de 53 de ani din Galaţi, nevaccinat. Pacientul suferea şi de alte afecţiuni, iar medicii au stabilit că a avut  virus gripal tip A, subtip H3. avand conditii medicale preexistente si nevaccinat antigripal.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În 3 ianuarie s-a înregistrat un alt deces, la un bărbat în vârstă de 47 de ani din judeţul Mureş. Acesta a avut virus gripal de tip A, fără condiţii medicale preexistente şi nevaccinat antigripal.

Alte trei decese s-au înregistrat în 7 ianuarie, la o femeie de 51 de ani din Galaţi, la un bărbat de 33 de ani din Arad şi la un bărbat de 70 de ani din Mureş.

Toţi cei trei pacienţi au avut virus gripal tip A, iar doi dintre ei erau cunoscuţi cu diferite afecţiuni.

Bărbatul din Arad, însă, nu erau cunoscut cu afecţiuni. Acesta nu se vaccinase antigripal.

gripa_82890100.jpg

surse CNSCBT și news.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg