img (2).jpg

Tânărul care s-a aruncat, marți seara, de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din București se numeşte Nicolae Albu şi împlinise 32 de ani în noiembrie.

Potrivit alba24.ro, Nicolae este din Alba Iulia şi lucra de peste zece ani ca informatician.

Era angajat la o firmă IT din municipiu și se aflat în București în interes personal. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Se pare că tânărul s-a certat la telefon cu prietena lui, care era acasă, în Alba.

Băiatul i-ar fi spus iubitei lui că se aruncă în gol de la etajul 15.

Detalii pe observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.