cats3.jpg

O tânără de 22 de ani a fost internată în spital cu răni grave la cap, după ce a fost bătută cu scaunul, pumnii şi picioarele de un recidivist, la Timişoara.

Agresorul pierduse o sumă mare de bani în cazinoul unde lucra tânăra şi s-a întors să se răzbune şi să-şi recupereze banii.

Bărbatul a lovit-o cu un scaun de mai multe ori în cap, iar fata s-a prăbuşit sub ploaia de lovituri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După ce a bătut-o măr, individul a amenințat-o cu cuțitul, i-a furat 2 telefoane și 2.000 de lei, apoi a fugit.

Tânăra a fost preluată de o ambulanță și transportată de urgență la spital în stare gravă.

Atacatorul este recidivist. A fost eliberat în 2017 după ce a săvârșit mai multe furturi din locuințe.

Poliţiştii au recuperat cele două telefoane mobile şi o parte din banii sustraşi, iar bărbatul cercetat pentru tâlhărie calificată va fi reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş. 

sursa: tion.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.