o-tanara-din-bistrita-a-furat-un-card-si-a-cheltuit-o-suma-uriasa.jpg

O tânără din Bistriţa a trăit împărătește pentru câteva luni, cheltuind bani de pe un card care nu era al ei.

Fata a cheltuit o sumă uriaşă de pe card, peste 20.000 de lei, bani pe care acum trebuie să-i dea înapoi.

Potrivit poliţiştilor, tânăra din Bistriţa şi-ar fi însuşit fără drept, în timp ce se afla într-o locuinţă din oraş, un plic, crezând că în interior se află o sumă de bani. Însă, în plicul respectiv se afla un card, lângă care era specificat si PIN-ul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poliţiştii spun că tânăra a început să facă retrageri repetate de pe cardul respectiv, iar în 2 luni de zile, fata a cheltuit 22.000 de lei de pe card.

sursa: libertatea.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.