hotel-intercontinental-arhiva-libertatea.jpg

Tânărul din judeţul Alba care s-a aruncat, seara trecută, de la etajul 15 al hotelului Intercontinental din Bucureşti, şi-a anunţat familia că se sinucide.

După ce a vorbit cu soţia la telefon şi a anunţat-o că îşi va pune capăt zilelor, bărbatul s-a aruncat în gol de la geamul camerei sale, situate la etajul 15 al hotelului. A căzut pe una din terasele de la etajele inferioare şi a murit pe loc.

Bărbatul venise dintr-o localitate din Alba şi se cazase la hotel cu câteva ore înainte. Din primele date, el a recurs la gestul extrem după ce s-a certat cu soţia, la telefon.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Convorbirea a fost auzită şi de tatăl său, care, panicat, a sunat la recepţie şi le-a cerut angajaţilor să verifice camera unde se afla fiul său.

Când au ajuns la ultimul etaj al hotelului Intercontinental, acolo unde tânărul ceruse să fie cazat, angajaţii au găsit fereastra deschisă, apoi au văzut, afară, trupul bărbatului.

Medicii SMURD ajunşi la faţa locului nu au mai avut ce face şi au constatat decesul.

Criminaliştii au deschis o anchetă în acest caz.

sursa: libertatea.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.