fbpx

vagoane.jpg

Incidentul a avut loc marți seară, în gara de Nord din localitatea Roșiorii de Vede, din Teleorman, după ce s-au înregistrat scurgeri de propilenă la vana unui vagon cisternă al unei garnituri de tren.

Potrivit primelor informații, scurgerile de propilenă au avut loc la vana unui vagon cisternă al unei garnituri de tren marfar (nr. 60846), compus din 20 vagoane, potrivit Centrului Infotrafic.

Garnitura de tren era formată din trei vagoane goale și 17 vagoane erau încărcate cu propilenă. Centrul Infotrafic a anunțat că zona a fost balizată pe o rază de 800 m, toate persoanele aflate în perimetrul gării fiind evacuate în afara zonei de protecție.

Totodată, vagonul care prezenta scurgeri a fost decuplat și tractat în afara perimetrului gării.Traficul feroviar pe Magistrala 900 a fost întrerupt, din lipsă de tensiune în linia curentă, pentru aproximativ două ore.

foto cu caracter ilustrativ

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

negativ-media.jpg
Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
Național
  • Sâmbătă, 09 Martie 2019
  • De Observatorul Prahovean

Accident feroviar în România. Un tren a deraiat

Un accident feroviar s-a produs vineri noapte pe raza localității Coșbuc din Bistrița Năsăud. Locomotiva și un vagon al trenului Inter Regio, care circula pe ruta Sighetul Marmației-București, au sărit de pe...

970.jpg