d72bbe66-2ffd-4b3f-968e-f9c2c6adb192.jpg

Accidentul a avut loc marți noapte în localitatea Tărtășești, din județul Dâmbovița, după ce șoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției. Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un stâlp de curent electric, iar apoi a lovit gardul unei locuințe.

Impactul a fost destul de puternic. Stâlpul de curent electric s-a rupt. Tot în urma impactului a fost distrus un contor de gaze, iar autoturismul a a luat foc.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță, dar și pompierii militari care au reușit rapid să stingă focul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor informații se pare că șoferul autoturismului, care ar fi fost singur în mașină în momentul în care a avut loc accidentul, ar fi rănit ușor.

Mai grav este că șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și a prezentat o alcoolemie cu o valoare sub limita de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto va ajunge la spital pentru a i se preleva și probe biologice pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia.

IPJ Dâmbovița a anunțat că la fața locului se efectuează cercetarea urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului.

8e64f7d8-853d-4530-af21-d99b97e345af (1).jpg

2ebc342a-7167-4cba-a03b-46b9fc26c14b.jpg

48b4a6b2-ed2f-4c56-80b7-9ca8556d9878.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.