ca2ba6a868d1dc8cd0fcb72369f9e823_XL.jpg

Știu să încaseze bani, dar să lase drumurile în stare jalnică. CNAIR-ul, un fel de stat în stat, în România, are și angajați impertinenți.

”Mai luaţi şi trenul”, le recomandă glumeţ Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, celor care se plâng de aglomeraţia de pe drumuri, mai ales din perioada sărbătorilor.

Opinia aparține purtătorului de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, și a fost exprimată într-o discuție cu jurnaliștii Digi FM pe tema aglomerației de pe drumurile naționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cu cât sunt mai multe mașini cu atât este mai mare aglomerația”, a spus Șerbănescu. ”Știți că America a fost construită prima dată cu calea ferată, după aceea cu autoturismul”, a spus purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere jurnaliștilor interesați dacă trenul ar fi o alternativă, în concepția purtătorului de cuvânt.

Cu astfel de indivizi este administrată infrastructura României. Au salarii mult peste limita decenței, comparativ cu cei care le alimentează bugetul, dar pentru care nu se face mai nimic. Spunem mai nimic, pentru că au totuși o ”calitate”: răspund cu impertinență. În general apreciem umorul, însă în astfel de situații nu se mai încadrează la umor, ci la lipsă de bun simț și respect față de cei care îi plătesc salariul.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Sâmbătă, 12 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Aglomerație pe DN1, pe Valea Prahovei

Circulația pe DN1, pe Valea Prahovei, se desfășoară, sâmbătă, îngreunat. Potrivit IPJ Prahova, se circulă în coloană în localitatea Comarnic, dar și în Bușteni. „Pe DN1 Valea Prahovei la această oră se...