fbpx

ca2ba6a868d1dc8cd0fcb72369f9e823_XL.jpg

Știu să încaseze bani, dar să lase drumurile în stare jalnică. CNAIR-ul, un fel de stat în stat, în România, are și angajați impertinenți.

”Mai luaţi şi trenul”, le recomandă glumeţ Alin Şerbănescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, celor care se plâng de aglomeraţia de pe drumuri, mai ales din perioada sărbătorilor.

Opinia aparține purtătorului de cuvânt al CNAIR, Alin Șerbănescu, și a fost exprimată într-o discuție cu jurnaliștii Digi FM pe tema aglomerației de pe drumurile naționale.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Cu cât sunt mai multe mașini cu atât este mai mare aglomerația”, a spus Șerbănescu. ”Știți că America a fost construită prima dată cu calea ferată, după aceea cu autoturismul”, a spus purtătorul de cuvânt al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere jurnaliștilor interesați dacă trenul ar fi o alternativă, în concepția purtătorului de cuvânt.

Cu astfel de indivizi este administrată infrastructura României. Au salarii mult peste limita decenței, comparativ cu cei care le alimentează bugetul, dar pentru care nu se face mai nimic. Spunem mai nimic, pentru că au totuși o ”calitate”: răspund cu impertinență. În general apreciem umorul, însă în astfel de situații nu se mai încadrează la umor, ci la lipsă de bun simț și respect față de cei care îi plătesc salariul.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg