fbpx

Jmhhc2g9ZjY3YTljZmMzOWM2M2E3ZjQxZDRjNDBkODU1ZjNhMGI=.thumb.jpg

Un orădean condamnat de mai multe ori pentru viol a ajuns din nou după gratii după ce a agresat sexual o tânără de 19 ani. Eliberat din penitenciar înainte de termen, în baza recursului compensatoriu, bărbatul a recidivat după două luni.

Polițiștii spun că Vilmos Pop, în vârstă de 36 de ani, din Oradea, ar fi comis fapta chiar în noaptea de Crăciun a anului trecut, pe Strada Olimpiadei.

„În jurul orei 2:20 ar fi acostat o tânără de 19 ani, din Valea lui Mihai, care se deplasa pe Strada Olimpiadei din Oradea și, în apropierea intersecției cu Strada Moldovei, venind din spate, ar fi împins-o la perete și ar fi atins-o în zonele intime”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După aproape două săptămâni, atacatorul a fost prins de polițiștii orădeni. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele orădeanului un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel. Vilmoș Pop a fost condamnat de mai multe ori în ultimii ani, cel puţin cinci dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală. În cazierul bărbatului se regăsesc și condamnări pentru furt și tâlhărie.

Citește continuarea pe digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg