Jmhhc2g9ZjY3YTljZmMzOWM2M2E3ZjQxZDRjNDBkODU1ZjNhMGI=.thumb.jpg

Un orădean condamnat de mai multe ori pentru viol a ajuns din nou după gratii după ce a agresat sexual o tânără de 19 ani. Eliberat din penitenciar înainte de termen, în baza recursului compensatoriu, bărbatul a recidivat după două luni.

Polițiștii spun că Vilmos Pop, în vârstă de 36 de ani, din Oradea, ar fi comis fapta chiar în noaptea de Crăciun a anului trecut, pe Strada Olimpiadei.

„În jurul orei 2:20 ar fi acostat o tânără de 19 ani, din Valea lui Mihai, care se deplasa pe Strada Olimpiadei din Oradea și, în apropierea intersecției cu Strada Moldovei, venind din spate, ar fi împins-o la perete și ar fi atins-o în zonele intime”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

După aproape două săptămâni, atacatorul a fost prins de polițiștii orădeni. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele orădeanului un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel. Vilmoș Pop a fost condamnat de mai multe ori în ultimii ani, cel puţin cinci dintre acestea fiind pentru viol, tentativă de viol şi agresiune sexuală. În cazierul bărbatului se regăsesc și condamnări pentru furt și tâlhărie.

Citește continuarea pe digi24.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.