ecaterina_1.jpg

Sistemul de examinare, considerat învechit, fusese abandonat la începutul anilor 90, însă tema este reluată de actualul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu.

Treapta întâi era examenul de admitere la liceu, susținut de absolvenții clasei a opta, în timp ce treapta a doua era susținută de absolvenții clasei a zecea. 

În urma treptei a doua, elevii erau redistribuiți în licee. Avantajul susținut acum de Andronescu este acela că elevii ar susține examene ceva mai ușoare, dar cuprinzătoare, din materii parcurse în ciclurile de doi ani, nu în patru.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Ecaterina Andronescu a fost celebră în toate mandatele sale din fruntea Educației, tocmai pentru că în fiecare an găsea ceva de schimbat, bulversând mai mereu un sistem de învățământ și așa chinuit de idei fanteziste.

ecaterina_1.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.