img.jpg

Un tânăr de 20 de ani a stârnit panică în rândul locatarilor unui bloc din Avrig, județul Sibiu. Înarmat cu un baros, a început să spartă ușile apartamentelor și scările. Speriați, vecinii s-au refugiat în locuințe și au cerut ajutorul Poliției.

Oamenii au încercat zadarnic să comunice cu tânărul pus pe scandal. Polițiștii au intervenit la fața locului, însă bărbatul reușise să distrugă ușa unui apartament și trei scări ale blocului, relatează observator.tv. 

Scandalagiul a fost imobilizat de oamenii legii și transportat la secție pentru audieri. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. În decembrie 2018, un bărbat din Piatra Neamț și-a pierdut banii la păcănele, iar apoi a distrus sala de jocuri cu o rangă. 

sursa: observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.