646x404.jpg

Salariile demnitarilor s-au mărit din ianuarie 2019 cu aproximativ 10%, datorită creșterii salariului minim pe economie. Șefii Parlamentului, premierul și președintele țării vor primi mai mult cu peste 5.000 de euro pe lună, spun cei de la stirileprotv.ro

Un parlamentar fără funcţii va primi, de acum, aproape 19.000 de lei pe lună, în timp ce Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, premierul Viorica Dăncilă și Patriarhul Daniel vor câștiga, de luna aceasta, aproape 24.000 de lei.

Avocatul Poporului va primi o leafă de aproape 22.000 de lei pe lună, la fel ca un ministru, cu aproape 2.000 de lei mai mult decât în decembrie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Preşedintele României primea până acum un salariu de 22.800 de lei, din ianuarie acesta va ajunge la 25.000 de lei.

Pensiile speciale ale parlamentarilor cresc şi ele odată cu majorarea salariilor, iar pentru un mandat în Parlament, aceştia vor lua în jur de 5.000 de lei.

sursa: stirileprotv.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.