accident-feroviar-dambovita.jpg

Un bărbat a decedat, ieri seară, după ce a fost lovit de un tren care circula pe ruta Târgoviște - București.

Incidentul nefericit a avut loc, potrivit IPJ Dâmbovița, pe raza localității Gherghani, din județul Dâmbovița. Un bărbat a fost lovit de un tren. Mecanicul locomotivei a anunțat accidentul feroviar la 112.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU. Din păcate, în urma impactului, bărbatul a decedat, leziunile suferite de acesta fiind incompatibile cu viața.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul decedat, în vârstă de 61 de ani, era domiciliat în Ialomița, însă locuia fără forme legale în Bălteni.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, iar în cauză continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate modul cum s-a produs nefericitul eveniment.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.