accident-dambovita.jpg

Accidentul rutier s-a produs luni după-amiază, după ce o tânără în vârstă de 31 de ani ar fi pierdut controlul direcției autoturismului, într-o curbă, ca urmare a neadaptării vitezei.

Potrivit IPJ Dâmbovița, accidentul rutier s-a produs pe DJ 701 Sălcuța - Odobești, în județul Dâmbovița. O persoană a sunat la 112 și a anunțat evenimentul rutier.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției, ale Serviciului de Ambulanță și ale ISU Dâmbovița, precum și personal SMURD.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Accidentul rutier s-ar fi produs, potrivit primelor informații, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum. Se pare că într-o curbă, conducătoarea autoturismului ar fi pierdut controlul direcției, iar autoturismul ar fi părăsit partea carosabilă. .

Două persoane au fost rănite în urma accidentului rutier. Este vorba despre conducătoarea autoturismului, dar și o pasageră, în vârstă de 50 de ani.

IPJ Dâmbovița a anunțat că se efectuează cercetarea la fața locului pentru a se stabili cum s-a produs accidentul rutier..

accident-dambovita.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.