fbpx

teodorovici.jpg

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis, luni, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a miniștrilor interimari pentru Ministerul Transporturilor și pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Pentru interimatul la Ministerul Transporturilor a fost propus ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, în timp ce la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a fost propus Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice.

„Am propus desemnarea miniștrilor interimari pentru a asigura continuitate în activitatea guvernamentală în toate domeniile, inclusiv la Transporturi și Dezvoltare, portofolii cheie în derularea unor proiecte importante de investiții. Este vital însă, având în vedere contextul actual, să găsim soluții definitive privind numirile titularilor pentru cele două funcții”, a subliniat prim-ministrul Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La sfârșitul săptămânii trecute, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat public că va refuza nominalizările inițiale ale Guvernului Dăncilă pentru cele două portofolii

Citește și: Klaus Iohannis: ”Voi refuza propunerile pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor”

Inițial, Guvernul României i-a nominalizat pentru cele două portofolii pe Lia Olguța Vasilescu și pe Mircea Drăghici, însă propunerile au fost refuzate. 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg