teodorovici.jpg

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis, luni, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a miniștrilor interimari pentru Ministerul Transporturilor și pentru Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Pentru interimatul la Ministerul Transporturilor a fost propus ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, în timp ce la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a fost propus Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice.

„Am propus desemnarea miniștrilor interimari pentru a asigura continuitate în activitatea guvernamentală în toate domeniile, inclusiv la Transporturi și Dezvoltare, portofolii cheie în derularea unor proiecte importante de investiții. Este vital însă, având în vedere contextul actual, să găsim soluții definitive privind numirile titularilor pentru cele două funcții”, a subliniat prim-ministrul Viorica Dăncilă, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La sfârșitul săptămânii trecute, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat public că va refuza nominalizările inițiale ale Guvernului Dăncilă pentru cele două portofolii

Citește și: Klaus Iohannis: ”Voi refuza propunerile pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor”

Inițial, Guvernul României i-a nominalizat pentru cele două portofolii pe Lia Olguța Vasilescu și pe Mircea Drăghici, însă propunerile au fost refuzate. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.