70326e441334ae0e61423c7b1ef29b78_XL.jpg

Pensionarul cel mai bine plătit din Europa este din România și a avut o carieră de procuror.

Potrivit rtv.net este vorba de un fost procuror, care încasează lunar o pensie netă de 51.334 lei, echivalentul a aproximativ 11.000 de euro.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Aproape 10.000 de persoane încasează pensii speciale în România, bugetul alocat acestor privilegii în anul 2018 fiind uriaș. 

Citește și Cum afli online data la care poți ieși la pensie

O treime sunt foșt magistrați, iar pensia medie în cazul acestora a fost de 17.132 lei.

Printre beneficiari se numără și foști membri ai Guvernului, consilieri guvernamentali cu rang de ministru adjunct, precum și parlamentari.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.