oi salaj.jpg

Sute de oi au intrat DE 81, în Sălaj, ca să lingă sarea împrăştiată de drumari şi au blocat complet traficul. Un șofer a surprins imaginile și le-a postat pe Facebook.

Imaginile au fost filmate pe DE 81, în localitatea Sâncraiul Almaşului, din Sălaj.

Sute de oi au blocat traficul pentru a linge sarea aruncată de drumari pe carosabil, astfel s-au format coloane de mașini, iar şoferii nu au ratat ocazia de a surprinde scena inedită. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Un bărbat din Cluj a publicat pe pagina sa de Facebook un clip video cu turma de oi care a blocat traficul pe drumul european 81.  

"De pe drumurile patriei… O turmă de oi, fără cioban, a creat la intrarea în Sâncraiul Almaşului un adevărat blocaj. Oile se puseseră la lins sarea de pe asfalt şi nu se dădeau duse oricât au claxonat şoferii… Cine ştie pe unde o fi fost ciobanul. Cu siguranţă nu la biserică…", a scris bărbatul.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.