autoturism-urmarit-dambovita.jpg

Scenele desprinse ca din filme au avut loc sâmbătă noapte, după ce șoferul unui autoturism nu ar fi oprit la solicitarea polițiștilor din cadrul Biroului Rutier din Târgoviște. Bărbatul a fost urmărit pe străzile orașului, iar apoi până în localitatea Râncăciov, din comuna Dragomirești, polițiștii fiind nevoiți să folosească inclusiv armamentul din dotare.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au urmărit în trafic conducătorul unui autoturism care nu a oprit la semnalul executat de aceștia.

„Pentru oprirea autovehiculului, polițiștii au folosit armamentul din dotare, au executat 5 focuri de armă asupra mașinii, dintre care 3 au lovit auto. Nu au rezultat victime. Autorul a fost identificat și este cercetat pentru conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere”, a anunțat IPJ Dâmbovița.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La momentul incidentului, se pare că șoferul se afla singur în autoturism. 


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.