646x404.png

Imaginile cu un tânăr care sustrage un portofel într-o farmacie din Sibiu, publicate pe Facebook, au ajutat la identificarea făptaşului.

Un poliţist sibian a precizat, vineri seară, pe pagina sa de Facebook, că „persoana respectivă a văzut imaginile si s-a prezentat de bună voie la un post pe poliţie din alt judeţ, unde acesta îşi are domiciliul şi unde a recunoscut aceste aspecte. Urmează ca el să se prezinte şi la Sibiu pentru continuarea cercetărilor în acest caz“.

Tânărul din imagini găsise portofelul uitat de o clientă pe tejgheaua din farmacie şi l-a băgat în buzunar.  Fapta sa a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

VIDEO

Citeste mai mult: adev.ro/pktik3


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Georgiana Kelemen

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad

Un bancomat a fost aruncat în aer la Arad. Hoţii au provocat o explozie, pentru a fura banii de la o sucursală dintr-un centru comercial. O explozie a fost provocată, în noaptea de duminică spre...