fbpx

Screenshot_28.png

Un grav accident a avut loc vineri seară pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. În incidentul rutier a fost implicată chiar o mașină de poliție.

Potrivit Digi24.ro, un agent de circulaţie aflat în misiune a fost grav rănit. Maşina de serviciu în care se afla a fost lovită de un şofer de 18 ani, care abia îşi luase permisul.

Echipajul investiga un alt accident, cu un pieton rănit. Maşina poliţiei era trasă pe banda de urgenţă şi şoferul, care nu ar fi văzut-o, a lovit-o puternic din spate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agentul aflat în autospecială a fost rănit grav, fiind scos de salvatori din maşina făcută praf. A fost dus de urgenţă la spital, la fel şi pietonul rănit în celălalt accident.

Tânărul care a izbit maşina poliţiei nu era singur în autoturism, ci împreună cu vărul său, minor. Şoferul are acum dosar penal.

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg