Screenshot_28.png

Un grav accident a avut loc vineri seară pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. În incidentul rutier a fost implicată chiar o mașină de poliție.

Potrivit Digi24.ro, un agent de circulaţie aflat în misiune a fost grav rănit. Maşina de serviciu în care se afla a fost lovită de un şofer de 18 ani, care abia îşi luase permisul.

Echipajul investiga un alt accident, cu un pieton rănit. Maşina poliţiei era trasă pe banda de urgenţă şi şoferul, care nu ar fi văzut-o, a lovit-o puternic din spate.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Agentul aflat în autospecială a fost rănit grav, fiind scos de salvatori din maşina făcută praf. A fost dus de urgenţă la spital, la fel şi pietonul rănit în celălalt accident.

Tânărul care a izbit maşina poliţiei nu era singur în autoturism, ci împreună cu vărul său, minor. Şoferul are acum dosar penal.

Sursa: Digi24.ro

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.