zile_libere_2019_1024x614_86217400.jpg

În calendarul ortodox, Paștele 2019 pică duminică, 28 aprilie. Sărbătoarea credincioșilor ar putea fi legată de Ziua Muncii, printr-o zi liberă decretată de guvern, astfel încât bugetarii vor avea parte de o mini-vacanță record, de șase zile.

Pentru că au fost declarate zile libere nelucrătoare atât Vinerea Mare - 26 aprilie (vineri), cât și a doua zi de Paște, 29 aprilie (luni) guvernul ar putea declara liberă și ziua de marți, 30 aprilie, pentru a face punte cu ziua de 1 Mai, Ziua Muncii (miercuri).

În acest caz, bugetarii se vor bucura de o vacanță de șase zile (26 aprilie - 1 Mai).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Până atunci, următoarea zi nelucrătoare este 24 ianuarie (joi) Ziua Unirii Principatelor României.

Paștele catolic pică anul acesta pe 21 aprilie.

Zile libere rămase din 2019:

24 ianuarie (joi) Ziua Unirii Principatelor Romaniei

26 aprilie (vineri) Vinerea Mare

28 aprilie (duminică) Paste ortodox

29 aprilie (luni) Paste ortodox

1 mai (miercuri) Ziua Muncii

1 iunie (sâmbătă) Ziua Copilului

16 iunie (duminică) Rusalii

17 iunie (luni) A doua zi de Rusalii

15 august (joi) Adormirea Maicii Domnului

30 noiembrie (sâmbătă) Sfântul Andrei

1 decembrie (duminică) Ziua Marii Uniri

25 decembrie (miercuri) Crăciun

26 decembrie (joi) Crăciun


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.