fbpx

anaf-fisc-misa-teodorovici-277641.jpg

Încă de când l-a înlocuit la conducerea Ministerului Finanțelor, Eugen Teodorovici a dat semne că nu-l tolereză pe fostul ministrul Ionuț Mișa.

Acesta din urmă, fiind cunoscut ca omul lui Dragnea, nu a putut fi îndepărtat foarte ușor, Todorovici rezumându-se doar la  ”înțepături” publice.

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a declarat, într-o conferință de presă, că i-a propus premierul Dăncilă demiterea lui Ionuț Mișa de la conducerea ANAF.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„În primul rând, schimbarea mentalității. Trebuie să demonstreze că are un tratament onest față de contribuabili. Sunt câteva elemente esențiale pe care ANAF-ul trebuie să le parcurgă în 2019.

Vorbim de o reformă, de informatizarea sistemului din cadrul ANAF, o simplificare a modului în care instituția relaționează cu contribuabilii, o colectare mai bună în zona de TVA și nu numai. Sunt sume foarte importante care pot fi aduse la bugetul de stat printr-un mod mult mai eficient”, a mai spus Eugen Teodorovici.

Șeful ANAF, Ionuț Mișa, anunța ieri că Eugen Teodorovici nu i-a reproșat personal nimic„Nu ştiu despre ce solicitare ar fi vorba. Public, ministrul nu a făcut nicio declaraţie de acest gen.

Cred că ar fi şi foarte greu să facă o astfel de solicitare, având în vedere că ANAF are cele mai mari încasări din istorie şi mult peste ce a fost prevăzut iniţial în legea bugetului. Cel mult să felicite public angajaţii şi conducerea ANAF pentru rezultatele deosebite care au contribuit major la încadrarea în deficit”, a spus Ionuț Mișa, potrivit Digi24. 

Cu toate acestea, Todorovici a declarat: ”Am solicitat doamnei premier revocarea din funcția de președinte al ANAF a domnului Ionuț Mișa. Anul 2019 este unul cu foarte multe provocări, în special în zona economică. ANAF-ul, așa cum am spus de multe ori, trebuie să-și schimbe radical comportamentul în economie.”

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg