fbpx

62007543.jpg

Liderul PSD ar fi trebuit să ajungă joi, 3 ianuarie, la întâlnirea cu procurorii, pentru a afla rezultatul expertizei în dosarul TelDrum. Dragnea nu va merge însă la DNA, a anunțat avocatul său, Flavia Teodosiu, seara trecută, la Antena 3. ''Domnul Dragnea nu merge mâine (joi - n.r.) la nicio audiere, nici nu a fost citat în sensul vreunei audieri...l-au informat şi l-au citat în sensul predării unor documente, atât. Este un act procedural, se predă expertiza care s-a încheiat şi atât. În acest scop, merge un avocat".  

Flavia Teodosiu a menționat că prezența lui Liviu Dragnea la întâlnirea cu procurorii Anticorupție nu este obligatorie, dar și faptul că liderul social-democrat nu a fost niciodată audiat în această cauză. "Sigur că atunci când i-au comunicat calitatea, l-au întrebat dacă doreşte să dea o declaraţie. Dânsul şi-a rezervat dreptul de a nu da declaraţie la acel moment şi deocamdată nu a dat nicio declaraţie", a precizat apărătorul lui Dragnea.

Conturile și bunurile lui Dragnea, puse sub sechestru de procurorii Anticorupție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, în noiembrie 2017. Procurorii Anticorupție îl acuză că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ar fi iniţiat un grup infracţional organizat din care fac parte funcţionari din administrația publică, dar și afaceriști.  Prejudiciul în dosarul TelDrum se ridică la 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi alte  20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.

DNA anunţa, în urmă cu ceva vreme că, bunurile și conturile liderului PSD au fost puse sub sechestru, pentru recuperarea a peste 127 de milioane de lei. Liviu Dragnea a contestat măsura asiguratorie, dar solicitarea i-a fost respinsă de instanţă. Anul trecut, în ianuarie, și bunurile firmei TelDrum au fost puse sub sechestru de Direcția Națională Anticorupție.

62007543.jpg

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg