62007543.jpg

Liderul PSD ar fi trebuit să ajungă joi, 3 ianuarie, la întâlnirea cu procurorii, pentru a afla rezultatul expertizei în dosarul TelDrum. Dragnea nu va merge însă la DNA, a anunțat avocatul său, Flavia Teodosiu, seara trecută, la Antena 3. ''Domnul Dragnea nu merge mâine (joi - n.r.) la nicio audiere, nici nu a fost citat în sensul vreunei audieri...l-au informat şi l-au citat în sensul predării unor documente, atât. Este un act procedural, se predă expertiza care s-a încheiat şi atât. În acest scop, merge un avocat".  

Flavia Teodosiu a menționat că prezența lui Liviu Dragnea la întâlnirea cu procurorii Anticorupție nu este obligatorie, dar și faptul că liderul social-democrat nu a fost niciodată audiat în această cauză. "Sigur că atunci când i-au comunicat calitatea, l-au întrebat dacă doreşte să dea o declaraţie. Dânsul şi-a rezervat dreptul de a nu da declaraţie la acel moment şi deocamdată nu a dat nicio declaraţie", a precizat apărătorul lui Dragnea.

Conturile și bunurile lui Dragnea, puse sub sechestru de procurorii Anticorupție.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în dosarul Tel Drum, în noiembrie 2017. Procurorii Anticorupție îl acuză că, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, ar fi iniţiat un grup infracţional organizat din care fac parte funcţionari din administrația publică, dar și afaceriști.  Prejudiciul în dosarul TelDrum se ridică la 30 de milioane de lei prin abuz în serviciu şi alte  20 de milioane de euro prin fraudarea fondurilor europene.

DNA anunţa, în urmă cu ceva vreme că, bunurile și conturile liderului PSD au fost puse sub sechestru, pentru recuperarea a peste 127 de milioane de lei. Liviu Dragnea a contestat măsura asiguratorie, dar solicitarea i-a fost respinsă de instanţă. Anul trecut, în ianuarie, și bunurile firmei TelDrum au fost puse sub sechestru de Direcția Națională Anticorupție.

62007543.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.