rovinari.jpg

Doi copii au făcut prăpăd în parcările din Rovinari, județul Gorj. Fără pic de teamă, adolescenții, de 9, respectiv 12 ani, au înțepat roțile a zeci de autoturisme staționate, fără să se teamă că peste tot erau camere de supraveghere.

Printre mașinile vandalizate se află și una care aparține Poliției Locale din oraș.

Autorii au fost depistați și audiați. Și-au recunoscut faptele în fața anchetatorilor, însă, pentru că sunt minori au fost lăsați să plece acasă.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Provin din familii cu probleme, arată un mesaj postat pe contul de Facebook al orașului Rovinari. Așa că, e greu de crezut că, proprietarii mașinilor vor primi despăgubiri.

Cel puțin 20 de șoferi au depus până acum plângeri penale. Numărul mașinilor vandalizate trece însă de 40, arată aceeași postare de pe rețeaua de socializare.   

rovinari.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.