accidemt-dambovita-lunguletu.jpg

Accidentul rutier a avut loc miercuri dimineață, pe raza localității Lungulețu, din județul Dâmbovița, după ce un autoturism a intrat în coliziune cu o mașină de colectare a gunoaielor.

O persoană a sunat la 112 și a anunțat nefericitul eveniment. La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță.

În urma coliziunii dintre autoturism și mașina de colectare a gunoiului două persoane au fost rănite. Victime sunt șoferul autoturismului, în vârstă de 22 de ani, și pasagera din aceeași mașină, respectiv o tânără în vârstă de 19 ani. Cei doi au fost transportați la spital, pentru acordarea de asistență medicală de specialitate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit primelor cercetări, accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul nepăstrării distanței regulamentare între cele două auto.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cum s-a produs evenimentul rutier.

masina-gunoi.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.