accidente-partie.jpg

Noul an i-a prins pe mulți turiști pe pârtiile de schi. Pentru unii însă distracția s-a încheiat la spital. În ultimele 24 de ore, numai în Prahova s-au înregistrat 15 apeluri, la Sinaia și la Bușteni, după ce mai multe persoane s-au accidentat la schi.

„În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul National Salvamont , s-au primit 71 apeluri de urgenta: 15 apeluri Salvamont Alba, 14 apeluri Salvamont Predeal, 8 apeluri Salvamont Sinaia, 7 apeluri Salvamont Bușteni, 6 apeluri Salvamont Gorj, 3 apeluri Salvamont Caras Severin, 4 apeluri Salvamont Municipiul Brasov, 2 apeluri Salvamont Mureș, 2 apeluri Salvamont Baia Mare, 2 apeluri Salvamont Straja, 2 apeluri Salvamont Bihor,1 apel Salvamont Harghita,1 apel Salvamont Bran,1 apel Salvamont Borsa,1 apel Salvamont Petrosani, 1 apel Salvamont Cavnic si 1 apel Salvamont Sibiu”, a anunțat Salvamont România - Dispeceratul Național.

La nivel național, peste 400 de salvatori sunt la datorie, dată fiind și afluența maximă de turiști către zona montană.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu uitați, echipele Salvamont sunt singurele structuri care dețin competența legală, personal pregătit profesional și atestat pentru a interveni în soluționarea accidentelor montane în care sunt implicate persoane cu afecțiuni medicale. Apelați cu încredere la prietenii dumneavoastră de pe cărările munților – Salvamont România ”, este recomandarea salvamontiștilor.

Foto: Sursa- Facebook - Salvamont Romania - Dispeceratul Național


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Accident pe DN 1D, la Ciorani

Două autoturisme au fost implicate, miercuri dimineață, într-un accident rutier petrecut pe DN 1D, la Ciorani. Din primele informații, unul dintre șoferi ar fi făcut atac de panică și a fost...