morminte.jpg

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în ultima zi din anul 2018, mai multe morminte dintr-un cimitir din localitatea Poiana, județul Dâmbovița, au fost profanate.

Conform cercetărilor au fost găsite șapte morminte profanate, a anunțat IPJ Dâmbovița. Capacele celor șapte morminte erau desfăcute. 

Chiar dacă polițiștii au stabilit că din interiorul mormintelor nu au fost sustrase bunuri, IPJ Dâmbovița a anunțat că în cauză se fac cercetări, existând la această oră un cerc de suspecți.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.