image-2018-08-10-22632342-46-mitingul-diasporei-15.jpg

Grupul "Diaspora pentru România" anunță organizarea unui protest de amploare în 10 august 2019 în Piața Victoriei din Capitală și o cheamă în judecată pe primarul Gabriela Firea. Organizația susține că în 12 noiembrie a cerut aviz Primăriei Capitalei pentru acțiunea de proest, dar însă nu a primit un răspuns, astfel că a depus cerere de chemare în judecată a Gabrielei Firea, care nu a răspuns în termenul legal de 30 zile.

Cererea "Diasporei pentru România" de autorizare a protestului este semnată de Tommy Tomescu, cel care a și anunțat pe Facebook chemarea în judecată a primarului Capitalei.

Organizația susține că a depus în 12 noiembrie cererea de avizare a "Mitingului Diasporei" în 10 august 2019, pentru a evita situația creată la protestul din vară, când manifestația românilor din străinătate a fost refuzată inițial, apoi a primit aprobare cu două zile înainte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Reprezentanții grupului susțin că Primăria Capitalei a comis un abuz pentru că nu a răspuns în 48 de zile de la data depunerii notificării, deși legea prevede un termen de 30 de zile.

Citește continuarea pe hotnews.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.