49017740_2024273157657453_3457637192279523328_n.jpg

Serviciul Român de Informații a postat, în ultima zi a anului, pe pagina oficială de Facebook, mesajul ”Și în 2019 să auzim de bine!”.

Multe dintre comentariile stârnite au fost comice sau negative:

Bravo! Foarte tare urarea! Hai sa auzim si noi de bine de la voi, ca v-ati lasat calcati pe cap de animalele astea politice de la putere:) Nu credeam ca am sa vad vreodata un serviciu de informatii tarait in atatea scandaluri de niste analfabeti functionali! Deci, urarea mea " Sa auzim si de voi de bine in 2019!!"

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acum nici 30 de ani, multi oameni au murit pentru caderea Securitatii impreuna cu tehnicile si oamenii ei. Astazi, fiii celor ce au murit atunci aplauda si dau cu,, love'' la tehnicile securiste, ba chiar se roaga sa fie ascultați! 
Nimic despre protocoalele din justiție. 
Halal nație!!

Este o GLUMA PROASTA care subliniaza lipsa de seriozitate a unui serviciu.

Bună ziua, puteți să-mi trimiteți convorbirile din 27 dec, am fost foarte beat și nu știu ce am vorbit. Mulțumesc!

Culoarea roșie a telefonului a fost aleasă din considerente de design sau trebuie sa transmita un mesaj foarte subtil?


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.