handcuffs-2102488-1280.jpg

Polițiștii au prins trei bărbați, suspecți în cazul tâlhăriei chinezilor din Brașov. Doar doi dintre ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut trei bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhătrie calificată.

Aceștia au 22, 27 și 30 de ani, și sunt din Focșani, respectiv Brașov.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pe 23 decembrie, au intrat în casa unor chinezi, i-au luat la bătaie pe cei găsiți înăuntru și au furat 110.000 de lei, 2.200 de yuani și 100 de euro.

Poliția a deschis o anchetă, iar în câteva zile tâlharii au fost prinși, după ce vineri au avut loc mai multe percheziții pe raza județelor Vrancea și Brașov.

În 29 decembrie, cei trei au fost prezentaţi instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 22 de ani şi a celui de 30 de ani, pentru tâlhărie calificată.

sursa: mediafax.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.