fbpx

1545558803149-5084-S4.jpg

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora – Moravița au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care conducea un autoturism marca BMW X6, semnalat de autorități ca fiind furat din Portugalia.     

Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul român I.V., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma controlului fizic al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de caroserie poansonată pe autovehicul este modificată prin intervenție mecanică.

Aprofundând verificările, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Portugalia.

Tânărul a declarat că a cumpărat autoturismul din Portugalia de la o persoană necunoscută, fără să cunoască faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 110.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Moravița, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

sursa: Poliția română de Frontieră

1545558803149-5084-S4.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg