1545558803149-5084-S4.jpg

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stamora – Moravița au depistat, la controlul de frontieră, un cetățean român care conducea un autoturism marca BMW X6, semnalat de autorități ca fiind furat din Portugalia.     

Astfel, în Punctul de Trecere a Frontierei Moravița, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la frontieră, cetăţeanul român I.V., în vârstă de 32 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW X6, înmatriculat în Germania.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma controlului fizic al mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat că seria de caroserie poansonată pe autovehicul este modificată prin intervenție mecanică.

Aprofundând verificările, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date Interpol ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Portugalia.

Tânărul a declarat că a cumpărat autoturismul din Portugalia de la o persoană necunoscută, fără să cunoască faptul că acesta este căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 110.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului  Poliţiei de Frontieră Moravița, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de tăinuire, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

sursa: Poliția română de Frontieră

1545558803149-5084-S4.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.