fbpx

62009044.jpg

OUG-ul ce prevede noi măsuri fiscale de la 1 ianuarie 2019, inclusiv “taxa pe lăcomie” pentru bănci, a fost publicată astăzi în Monitorul Oficial.

Astfel, tarifele la gaze şi curent electric vor fi plafonate timp de 3 ani. Măsura nu intră în vigoare din această iarnă ci abia de la primăvară.

Așa-zisa ”taxă pe lăcomie” pentru bănci este mai mică decât propunerea iniţială. La fel şi cea pentru companiile din energie.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pilonul II de pensii devine de la anul opţional. Oamenii vor putea să contribuie doar la sistemul administrat de stat, guvernul făcându-l în acest fel facultativ.

Ordonanţa prevede şi majorarea salariului minim în construcţii până la 500 de euro net, combinată cu scutirea de impozit şi taxe pe salarii pentru angajaţii din acest sector.

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg