646x404.jpg

Gestul şocant al băiatului care s-a aruncat de pe podul de la Cernavodă ar putea fi explicat aflând povestea lui de viaţă, spun specialiştii.

La 8 ani, tânărul a rămas singur. Mama i-a murit, iar de tată nu ştia nimic.

Alex se întorcea cu logodnica sa de la munte

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cei doi se întorceau din vacanţa petrecută la munte, când tânărul de 24 de ani i-a cerut şoferului să oprească maşina chiar pe podul de la Cernavodă.

Ore întregi l-au căutat pompierii în apele reci ale fluviului.

Nici până acum nu a fost găsit. Apropiaţii spun că tânărul era în depresie.

Scafandrii l-au căutat într-un loc ce pare blestemat.

În aceeaşi zonă, anul trecut a fost dată dispărută o fată de 18 ani.

Citește articolul integral pe observator.tv


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.