mugur_corpaci_tb730.jpg

Mugur Corpaci, jurnalist de la Radio România Actualități, a murit, joi dimineață, la vârsta de 51 de ani. Jurnalistul s-a stins după ce a stat aproape cinci săptămâni în comă.

De formaţie matematician, Mugur Corpaci a intrat în Radio cu marele val de tineri jurnalişti în anii '90, potrivit jurnaliștilor de la Radio România Actualități.

Vocea sa unică, puternică, dicţia perfectă, ritmul rapid cu care vorbea l-au recomandat imediat pentru Redacţia Ştiri.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

A prezentat ani la rând "Radiojurnalul" de la Radio România Actualităţi, însă marea sa pasiune a fost dintotdeauna sportul şi, până la urmă, s-a alăturat colegilor de la Redacţia Sport.

sursa: paginademedia.ro


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.