9472e7f9-e422-41c3-8a1f-6515305eb1ae.jpg

Monedele dacice au fost descoperite, vineri, de un bărbat din localitatea Dărmănești, județul Dâmbovița.

Descoperirea a fost făcută cu ajutorul unui detector de metale, pe un câmp din localitatea Mărginenii de Sus, în județul Dâmbovița.

„Cel mai probabil acestea datează din timpul dacilor. Bărbatul le-a descoperit cu ajutorul unui detector de metale”, a anunțat IPJ Dâmbovița. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bărbatul, care este autorizat să posede detector de metale, a mers la primărie și le-a predat. Monedele vor fi ridicate de către Serviciul Investigații Criminale.

Monedele rămân în custodia Poliției până vor fi preluate de specialiști pentru analiză, a anunțat IPJ Dâmbovița.

monede.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.