fbpx

ZGIwNmU4ZTViNjc3ZjM0N2RmMjE2OTEyOWM=.thumb.jpg

Un deținut de la penitenciarul din Iași este nemulțumit că în incinta închisorii nu se vinde bere fără alcool, considerând că acest lucru este ilegal, și a dat în judecată pe ministerul Justiției condus de Tudorel Toader.

Anton Parasca, în vârstă de 59 de ani, încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Iaşi, a deschis mai multe procese, în ultimul an, fiind nemul­ţumit de un refuz de-al reprezentanţilor închisorii ieşene de a permite vânzarea berii fără alcool.

El a argumentat că berea este încadrată în categoria produselor alimentare, aducând în sprijinul spuselor sale un document semnat de Ministerul Agriculturii. Cum conducerea penitenciarului nu s-a lăsat înduplecată, bărbatul a decis să își caute „dreptatea” în instanță, însă a pierdut procesul.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Parasca nu s-a lăsat descurajat. A mai deschis un proces, de această dată cerând anularea actului normativ care interzice accesul deţinuţilor la bere fără alcool.

El a dat în judecată nu numai penitenciarul din Iași, ci şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi Ministerul Justiţiei.

Citește continuarea pe digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg