fbpx

copil aqualand deva.jpg

Copilul care s-a înecat la Aqualand Deva se pare că ar fi intrat în apă cu mai multe rude care nu au sesizat că micuțul a dispărut. Salvatorii au încercat să afle unde sunt părinții băiețelului. 

La ștrandul din Deva există un bazin special pentru copii, însă rudele băiatului se pare că l-ar fi luat pe acesta cu ei în piscina adâncă de 1,6 metri.

Reprezentanții complexului afirmă că micuțul a intrat în apă alături de unul sau mai mulți membri ai familiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Un minor a intrat în piscină alături de un adult, bunic sau unchi. Copilul a fost scăpat de sub supraveghere și s-a îndepărtat în bazin. Imediat au sărit în ajutorul lui salvamarul și asistenta, l-au scos din bazin, după care asistenta i-a acordat primul ajutor până a sosit ambulanța. În momentul în care s-a plecat de la Aqualand, copilul a fost stabilizat de către cei de la ambulanță. Incidentul s-a produs în bazinul intermediar, cu o adâncime de 1,6 metri. Copilul a stat mai puțin de un minut sub apă, pentru că asistenta era fix lângă bazin și a sărit după el”, a declarat Corina Costea, șefa Serviciului Baze Sportive și de Agrement din cadrul SPIGM Deva, conform observator.tv. 

În timp ce băiețelul înecat era resuscitat de salvatori, reprezentanții complexului spun că au încercat să afle al cui este copilul, însă nimeni nu s-a prezentat în timpul manevrelor.

sursa: observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg