accident-ialomita.jpg

Accidentul rutier a avut loc miercuri seară, pe DN 21 A, în zona localității Murgeanca, din județul Ialomița, după ce șoferul unui autoturism a intrat în coliziune cu o căruță nesemnalizată.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. În urma impactului potrivit Centrului Infotrafic, conducătorul atelajului a suferit leziuni incompatibile cu viața.

Alte două persoane au fost rănite și au necesitat transportul la spital.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, pentru efectuarea cercetărilor la fața locului.

foto cu caracter informativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.