medicina-legala-dambovita-barbat-mort-mancare.jpg

Tragedie în comuna Produlești din județul Dâmbovița. Un bărbat în vârstă de 79 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod stupid. Bărbatul s-ar fi înecat cu mâncare.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat, miercuri, ajutorul medicilor. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului.

Potrivit primelor informații, cauza probabilă a decesului a fost asfixie mecanică cu bol alimentar. Cadavrul va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit IPJ Dâmbovița, în cauză se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Luni, 14 Ianuarie 2019
  • De Mihai Popescu

Un copil de 11 luni a murit de gripă

Un băiețel în vârstă de numai 11 luni, din București, a murit răpus de o formă severă de gripă, noaptea trecută, la Spitalul Grigore Alexandrescu. Cu numai câteva ore înainte, mama micuțului a...