fbpx

interventii-partii-schi.jpg

Peste 300 de salvamontiști s-au aflat, ieri, la datorie, la nivel național, în bazele și posturile Salvamont, pe domeniile de practicare a sporturilor de iarna sau în zonele cu mare afluență turistică. Din păcate, nu au lipsit intervențiile, mai ales pe pârtiile de schi.

„În ultimele 24 de ore , la Dispeceratul Național Salvamont, s-au primit 39 apeluri de urgență: 7 apeluri pentru Salvamont Predeal, 5 apeluri pentru Salvamont Bușteni, 5 apeluri pentru Salvamont Straja, 4 apeluri pentru Salvamont Gorj, 4 apeluri pentru Salvamont Municipiul Brașov, 3 apeluri pentru Salvamont Alba, 2 apeluri pentru Salvamont Sinaia, 2 apeluri pentru Salvamont Dâmbovița, 1 apel pentru Salvamont Vâlcea, 1 apel pentru Salvamont Bran, 1 apel pentru Salvamont Sibiu, 1 apel pentru Salvamont Harghita – Formația Gheorgheni, 1 apel pentru Salvamont Petroșani, 1 apel pentru Salvamont Caraș Severin și 1 apel pentru Salvamont Bihor.
De asemenea s-au mai primit alte 28 apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre zona montană”, a anunțat Salvamont România - Dispeceratul Național.

Cele mai multe sesizări au vizat accidentele pe pârtiile de schi, însă au fost și mai multe apeluri pentru persoanele surprinse de viscol pe munte.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

„Nu uitați, echipele Salvamont sunt singurele structuri care dețin competența legală, personal pregătit profesional şi atestat pentru a interveni în soluționarea accidentelor montane în care sunt implicate persoane cu afecțiuni medicale. Apelați cu încredere la prietenii dumneavoastră de pe cărările munților”, este apelul lansat de Salvamont România - Dispeceratul Național.

foto Sursa - Salvamont România - Dispeceratul Național

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Sunday Brunch El Camaron Ploiesti

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg