fbpx

bmcmdz04MDAmaGFzaD02MDc2MzljYjM2ZGJlOTMzY2ZmMGU3N2M0YjcxYWNiZg==.thumb.jpg

Trei persoane au murit, luni, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce două autovehicule s-au ciocnit. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, la un accident rutier petrecut între localităţile Crucea şi Gălbiori, în eveniment fiind implicate cinci persoane.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului au constatat că trei persoane au murit, fiind vorba de doi bărbaţi şi de o femeie din acelaşi autoturism.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Celelalte două persoane implicate în accidentul rutier refuză transportul la spital, spun reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă. 

Sursa: Digi24.ro

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook

Ciprian Pap
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor

banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg