accident-constanta.jpg

Accidentul rutier s-a produs luni dimineață, pe DN2A, între localitățile Crucea și Gălbiori, în judeţul Constanţa, după ce un autoturism și o autoutilitară au intrat în coliziune.

UPDATE: Trei dintre răniți au decedat. Poliția continuă cercetările la fața locului pentru a stabili cum s-a produs tragicul eveniment.

Potrivit Centrului Infotrafic, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului într-o curbă și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

În urma impactului au rezultat cinci victime. Trei dintre persoanele rănite erau pasageri în autoturism, iar alte două victime se aflau în autoutilitară în momentul coliziunii.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Poliției și ale Serviciului de Ambulanță. Traficul se desfășoară alternativ, prin dirijarea poliției rutiere.

foto cu caracter ilustrativ


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Duminică, 13 Ianuarie 2019
  • De Roxana Tănase

Trafic intens pe DN1, pe Valea Prahovei

Final de vacanță pentru cei mai mulți turiști care au ajuns, în acest weekend, pe Valea Prahovei. Traficul rutier s-a aglomerat, duminică după-amiază, pe DN1. IPJ Prahova a anunțat că, pe DN1,...