autostop.jpg

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale cercetează în stare de arest preventiv un bărbat de 39 de ani, din comuna sălăjeană Gîrbou, bănuit de comiterea unei infracţiuni de viol, faptă ce a avut loc într-o parcare din localitatea Gîlgău Almaşului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, în 17 decembrie, în jurul orei 18.00, Poliţia a fost sesizată, prin plângere, de către o adolescentă de 19 ani despre faptul că, în timp ce se deplasa cu o maşină de ocazie pe direcţia Jibou-Tihău, pentru a ajunge la locuinţa bunicilor ei, conducătorul autoturismului s-a abătut de la drum, iar într-o parcare din localitatea Gîlgău Almaşului, sub ameninţarea unui pistol, a obligat-o să întreţină relaţii sexuale cu acesta.

După comiterea faptei, şoferul a condus victima până în apropiere de locuinţa bunicilor.

Citeste mai mult: adev.ro/pk6tvxPublicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Auto-moto
  • Miercuri, 16 Ianuarie 2019
  • De Andra Ilie

Decizia CCR privind presemnalizarea radarelor

Presemnalizarea dispozitivelor radar instalate pe autovehicule staţionare sau pe suporţii amenajărilor rutiere şi a dispozitivelor radar tip pistol aduce atingere prevederilor constituţionale şi...