fbpx

MDJmMWMxMzZmZjBlMTFhNDMwYmMyZWVjMjZhNGU=.thumb.jpg

Roxana, fetița din Vaslui care a impresionat o țară întreagă cu povestea ei, a primit cadou de Crăciun o casă nouă de la fundația Casa Share.

„Roxana vrea să devină doctoriță. O țară întreagă a vazut reportajul la Pro Tv în care spunea că-și dorește o porție de piure cu carne și desert un pachet de biscuiți, că nu a mai mâncat de mult timp! Trăia în niște condiții foarte grele, casa stătea să se dărâme, frig în casă, deci nu avea o șansa corecta la viata. Așa că, noi cu toții, aici pe Casa Share ne-am unit și i-am oferit, acum de Crăciun, mai mult: o casă, Casa Share 19 și un alt viitor mai bun! Sărbători Fericite ca ale Roxanei să aveți cu toții! Nu uitați, Sms la 8844 cu mesajul: CASA Încă o poveste cu final fericit. Multumim tuturor pentru suținerea voastra!”, au scris reprezentantii fundatiei Casa Share.

Cel care a făcut totul posibil este Bogdan Tănasă, care în ultimii ani a reușit prin forțe proprii și donații să construiască 19 case pentru familiile defavorizate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Casa Share" a pornit de la povestea unor copiii fără mamă şi fără jucării şi este acum un proiect cu zeci de mii de voluntari şi case nou-nouţe, livrate la cheie. 

sursa: digi24.ro

FOTO

PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9YWNmMGIyYmZlNGM2YTQ5OTM0YjRmMWQ1ZWQwYzcyNDA=.thumb.jpg

PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9ZDI0YjJhNDlkZTJhMjQ2ODJhNDE3Yjk3MWNlMzQyNGI=.thumb.jpg

PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9ZTM3ZTU2Yjg4OGZkMDdhMDU5YzJjYzE1YjhmOGQyMjI=.thumb.jpg

PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9Y2E2MzhhNTAwMjI1NzNlMjBkY2FlMjM5NzMzODYyMzg=.thumb.jpg

aD03NjgmemM9MSZoYXNoPWUyY2EwMmZjYmE1NjBiMmEyNzY0MjFmZGZmZTMxYzgx.thumb.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg
970.jpg