MDJmMWMxMzZmZjBlMTFhNDMwYmMyZWVjMjZhNGU=.thumb.jpg

Roxana, fetița din Vaslui care a impresionat o țară întreagă cu povestea ei, a primit cadou de Crăciun o casă nouă de la fundația Casa Share.

„Roxana vrea să devină doctoriță. O țară întreagă a vazut reportajul la Pro Tv în care spunea că-și dorește o porție de piure cu carne și desert un pachet de biscuiți, că nu a mai mâncat de mult timp! Trăia în niște condiții foarte grele, casa stătea să se dărâme, frig în casă, deci nu avea o șansa corecta la viata. Așa că, noi cu toții, aici pe Casa Share ne-am unit și i-am oferit, acum de Crăciun, mai mult: o casă, Casa Share 19 și un alt viitor mai bun! Sărbători Fericite ca ale Roxanei să aveți cu toții! Nu uitați, Sms la 8844 cu mesajul: CASA Încă o poveste cu final fericit. Multumim tuturor pentru suținerea voastra!”, au scris reprezentantii fundatiei Casa Share.

Cel care a făcut totul posibil este Bogdan Tănasă, care în ultimii ani a reușit prin forțe proprii și donații să construiască 19 case pentru familiile defavorizate. 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

"Casa Share" a pornit de la povestea unor copiii fără mamă şi fără jucării şi este acum un proiect cu zeci de mii de voluntari şi case nou-nouţe, livrate la cheie. 

sursa: digi24.ro

FOTO

PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9YWNmMGIyYmZlNGM2YTQ5OTM0YjRmMWQ1ZWQwYzcyNDA=.thumb.jpg

PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9ZDI0YjJhNDlkZTJhMjQ2ODJhNDE3Yjk3MWNlMzQyNGI=.thumb.jpg

PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9ZTM3ZTU2Yjg4OGZkMDdhMDU5YzJjYzE1YjhmOGQyMjI=.thumb.jpg

PTc2OCZ6Yz0xJmhhc2g9Y2E2MzhhNTAwMjI1NzNlMjBkY2FlMjM5NzMzODYyMzg=.thumb.jpg

aD03NjgmemM9MSZoYXNoPWUyY2EwMmZjYmE1NjBiMmEyNzY0MjFmZGZmZTMxYzgx.thumb.jpg


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.